Зверство! Дядка-таксиджия блудствал с 4-годишно момиченце, кътал видео и снимки на невръстни

Зверство! Дядка-таксиджия блудствал с 4-годишно момиченце, кътал видео и снимки на невръстни

Pixabay

A A+ A++ A

60-годишен таксиметров шофьор от Благоевград е с повдигнато обвинения в блудство с 4-годишно момиченце и създаване и разпространение на порнографски материали, съобщиха от Районната прокуратура.

Срещу Васил Я. имало оплакване от непълнолетно момиче, клиентка на шофьора, че той се опитвал да я ухажва. Ученичката разказала на родителите си, които пуснали жалба срещу него. При проверката разследващите иззели телефона на таксиджията и в него открили порноснимки на малки деца. Част от тях били на 4-годишно момиче, което е дете на негово приятелско семейство, на които той често гостувал. Понякога оставал да спи у тях.

През декември, една вечер родителите били на работа в София и го помолили да остане при децата им - момиче на 4 г. и момче на 6 г. и тогава той направил голите снимки на момиченцето. Двете деца са разпитани в специалната "синя стая" от детски психолог и станало ясно, че той опипвал момиченцето. Веднага е задържан, а съдът му определи постоянна мярка "задържане под стража".

Издирват се и други деца, чиито снимки са открити в телефона на шофьора, който по образование е начален учител.#блудство #Благоевград #таксиджия #момиченце

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?