Кметът на Бургас - най-добрият кмет

Кметът на Бургас - най-добрият кмет
Димитър Николов Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Кметът на община Бургас Димитър Николов бе обявен за "Кмет на годината" на тържествената церемония в НДК във вторник.

Наградата бе връчена от председателя на Народното събрание Цецка Цачева и от миналогодишния носител на приза кмета на София Йорданка Фандъкова.

"Има доста проекти, имаме и проекти, които са и в процес на изпълнение, темповете не са драматично забавени, в драматичен порядък работим. Надявам се до средата на следващата година в срокове да завършим оперативните програми. Не се притеснявам много, защото вярвам в експертната подготовка и във високата кондиция на своя екип", заяви Николов при получаване на наградата. 

В  категорията "Успешно привличане на инвестиции" бе отличен кметът на Пловдив Иван Тотев, в категория "Усвояване на евросредства" приза взе кметът на София Йорданка Фандъкова.

Кметът на Ловеч Минчо Казанджиев взе приза в категория "Опазване на околната среда". В категория "Развитие на туризма" бе отличен Петър Паунов - кмет на Кюстендил.

В  категория "Адекватна реакция при криза" нагдадата получи Даниел Панов, кмет на община Велико Търново.
Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров бе отличен в категория "Поддържане и развитие на спорта".

 В специалната категория "Кмет на гражданите" бяха присъдени два приза. Наградата за голяма община над 20 хил. жители в тази категория взе Атанас Камбитов, кметът на община Благоевград. Призът за малка община в тази категория отиде при кмета на Мъглиж Господин Господинов.

#Бургас #Димитър Николов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници