Ето демонстрация на работещ прототип на Project Ara

Ето демонстрация на работещ прототип на Project Ara
A A+ A++ A

Както е известно, Google планира още през следващата година да пусне на пазара така наречения модулен телефон Project Ara, който ще дава възможност на потребителите сами да променят функционалността му като използват различни модули. Американската компания NK Labs пък от своя страна вече е създала работещ прототип на Project Ara. Устройството се нарича Spiral 1 и не впечатлява с особен дизайн, но в случая това не е било и цел на създателите му.

По-важното е, че за разлика от досега показваните прототипи Spiral 1 действително работи и изглежда стабилен. Към момента Spiral 1 все още не е напълно модулен, но според NK Labs вече се работи и върху Spiral 2, който ще добави допълнителни възможности за промяна на хардуера. Spiral 2 ще бъде официално показан по време на конференциите за разработчици на Project Ara, които са планирани за януари в Сингапур и САЩ. Spiral 1 в действие можете да видите тук:

Източник: Phandroid" target="_blank">http://phandroid.com/2014/10/29/working-project-ara-spiral-1-prototype-video/">Phandroid

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници