Секс скандал заради сладолед взриви Италия

Секс скандал заради сладолед взриви Италия
Снимки: www.huffingtonpost.it, ЕПА
A A+ A++ A

Снимки на италианска министърка, която яде сладолед, предизвика скандал в Италия, след като списание намекна, че тя може би е добра в оралния секс. Скандалното списание "Ки", което публикува голи снимки на Кейт Мидълтън, показа кадри на министъра на държавната администрация Мариана Мадия, докато се наслаждава на фунийка сладолед. "Тя знае как да го прави със сладолед", е коментарът под тях.

Списанието отбелязва, че Мадия, която седи на задната седалка на кола, шофирана от съпруга й, си позволила "приятна почивка".

Статията предизвика буря от протести в Италия. Мнозина коментатори осъдиха главния редактор на изданието Алфонсо Синьорини, че допринася за несериозното отношение към жените в политиката.

"Всеки е отговорен за това, което е и иска да прави. Аз съм отговорна за държавната администрация, Синьорини като главен редактор на "Ки" е отговорен за това, което публикува", беше сдържаният отговор на Мадия.

Кметът на Рим Игнасио Марино определи статията на "Ки" като "вулгарна и сексистка". Подкрепата му към Мадия беше последвана в социалните мрежи, където мнозина италиански мъже и жени публикуваха свои снимки, докато ядат сладолед с надпис: "И аз знам как да го правя".

#Италия #Рим

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници