Сидеров не е изненадан от "очерталия се годеж"

Сидеров не е изненадан от  "очерталия се годеж"
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Волен Сидеров заяви в парламента, че не е изненадан от споразумението за правителство „и от този годеж, който се е очертал". Лидерът на "Атака" беше категоричен, че още за изборите 2013 г. лидерът на НФСБ Валери Симеонов е „бил напазаруван, за да бъде патерица на ГЕРБ, но тогава ГЕРБ не стигат до властта, защото са спрени от „Атака".

Сидеров коментира, че след сложен политико-финансов маньовър ВМРО е откъснато от ББЦ и е зашито за НФСБ „и с голяма мъка партиите, които влизат в ПФ, са дотикани до парламента", посочват от партията. „Ето сега щастието е пълно. Както се казва: Младите щом се обичат, да се вземат. Мисля, че няма да бъде нормално това, което ще се роди", добави Сидеров.

Той заяви, че от Патриотичният фронт действат различно от това, което говорят и пишат. „Защото да се съгласиш с 90% от програмата на ГЕРБ и така наречените реформатори, като част от тях са партии, които са унищожавали България - имам предвид партията на Костов, партията на Кунева, да приемеш това и да се наричаш патриот, за мен е нон-сенс", допълни Сидеров.

Той коментира, че сега въпросът „Кой" стои с още по-голяма сила, защото никой не е разбрал как е нареден кабинетът. И въпреки желанието на всички да се премахне задкулисието, то сега става още по-голямо.

Сидеров коментира като изпълнение за пред публиката и за пред Брюксел, недаването на министерски пост на ПФ. Той е убеден, че ще им бъдат дадени добри постове извън министерските - като агенции, пристанища. Относно присъствието на АБВ в правителството, Сидеров коментира, че те също са в комбинацията, защото това е била целта на тяхното раждане.

#ГЕРБ #Патриотичен фронт #АБВ #ВМРО #Валери Симеонов #НФСБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »