Лектор от Google ще говори на семинар за рекламата с AdWords

Лектор от Google ще говори на семинар за рекламата с AdWords
A A+ A++ A

Ако се занимавате с онлайн реклама, нямате никакви основания да пропуснете семинара "Ефективната реклама в Google AdWords", който ще се проведе на 3 април в София. Организиран е от дигитална агенция Interactive Share, която се е погрижила на събитието да присъства и представител на Google - специален гост-лектор на семинара ще е Норбърт Симионеску, който е част от екипа на Google в Румъния и който ще представи ролята на компанията в интернет рекламата, ще разясни каква е силата на търсенето и ще даде съвети на рекламистите как да достигнат точните потребители.

Семинарът ще се проведе в Интерпред СТЦ и ще осигури на участниците практическо обучение от сертифицирани специалисти за една от най-популярните платформи за реклама в света - Google AdWords. Сред другите лектори има и четирима Google AdWords експерти от България с дългогодишен опит в онлайн рекламата - Станислав Димитров, Ясен Дамянов, Георги Георгиев и Александър Георгиев.

Местата за семинара са ограничени, затова е добра идея да се регистрирате предварително, ако искате да си осигурите присъствие. Повече информация и програма на събитието можете да намерите на адрес http://interactive-seminars.com .

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници