Motorola Moto Maxx e DROID Turbo за пазарите извън Щатите

Motorola Moto Maxx e DROID Turbo за пазарите извън Щатите
A A+ A++ A

Наскоро Motorola представи предназначения за щатския оператор Verizon смартфон DROID Turbo, за който не писахме именно поради причината, че устройството няма да напусне пределите на страната. За щастие компанията е предвидила вариант и за потребителите в другите страни и той се нарича Moto Maxx.


Добрата новина е, че устройството е с идентичен хардуер като американския модел, което означава, че има същата комбинация от дисплей с висока резолюция, бърз процесор, голяма батерия и способна камера. Moto Maxx има корпус, който е покрит със здравия материал кевлар и нанопокритие против водни пръски и предлага капацитивни бутони за управление, вместо виртуалните в скорошните модели на компанията.


Сред характеристиките му са 5.2” дисплей с резолюция 2560x1440 пиксела (565 ppi), впечатляваща батерия с капацитет 3900 mAh, която може да се зареди бързо чрез зарядното Motorola Turbo Charger, четириядрен процесор Snapdragon 805, 3GB RAM, 64GB вградена памет и 21MP камера.


Към почти чистата версия на Android са добавени и характерните за Motorola софтуерни допълнения. Засега Moto Maxx ще се предлага в Бразилия и Мексико, а по-късно ще се появи и в други южноамерикански страни. Не е ясно дали ще достигне до Европа, но не е изключено това да се случи в даден момент.


Източник: Motorola" target="_blank">http://motorola-blog.blogspot.com/2014/11/moto-maxx-choose-to-live-life-unplugged.html">Motorola

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници