Още предварителни детайли за Samsung Galaxy S6

Още предварителни детайли за Samsung Galaxy S6
A A+ A++ A

От SamMobile са готови да разкрият повече подробности за очаквания в началото на следващата година Samsung Galaxy S6, след като споделиха" target="_blank">http://www.mobilebulgaria.com/news/32753/04112014g-razrabotkata-na-samsung-galaxy-s6-e-zapochnala-pod-kodovoto-ime-project-zero">споделиха, че разработката му тече под кодовото име Project Zero. Както може да се предположи корейската компания ще заложи на по-висока екранна резолюция и тя ще бъде 2560х1440 пиксела, но засега не е ясно каква ще е големината на дисплея – това може все още да не е решено като се има предвид ранната фаза на разработка.


Сайтът посочва, че за камерата Samsung ще използва сензор IMX240, който е като включения в Galaxy Note 4. Компанията обаче обмисля дали да избере 16МР или 20МР резолюция и не е изключено да се спре отново на 16МР модул с оптична стабилизация. Предната камера ще е 5МР, а по отношение на вградената памет ще се предлагат варианти с 32GB, 64GB и 128GB памет. Процесорът на Galaxy S6 също може да се окаже интересен – източниците подсказват за ползване на новия чипсет Exynos 7420, който ще е 64-битов и ще включва 4 ядра Cortex-A53 и 4 Cortex-A57.


Този чипсет ще е допълнен с LTE модем собствена разработка, който ще замени сегашния в Exynos 5430/5433, който се доставя от Intel. Galaxy S6 ще има и версия с хай-енд чипсета Snapdragon 810. Устройството може да включи и новия чип Broadcom BCM4773, който комбинира GPS, Wi-Fi, Bluetooth и други сензори в един модул. Все пак не забравяйте, че това е предварителна и неофициална информация и много неща могат да се променят до излизането на смартфона.


Източник: SamMobile" target="_blank">http://www.sammobile.com/2014/11/04/exclusive-more-details-about-the-samsung-galaxy-s6-aka-project-zero/">SamMobile

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници