GLOBUL вече се казва Telenor, скоро ще предложи iPhone 6

GLOBUL вече се казва Telenor, скоро ще предложи iPhone 6
A A+ A++ A

От днес GLOBUL официално продължава съществуването си под името Telenor, беше съобщено на специално събитие в централата на оператора в София. Ребрандирането е логична стъпка след придобиването на GLOBUL през миналото лято от Telenor Group за 717 милиона евро. Новата корпоративна идентичност ще се появи в дизайна на всички продукти и услуги на компанията, а от днес ще присъства и в обновения сайт. През идните месеци ще бъдат обновени и всички 250 магазина на оператора в страната. От Telenor допълват, че промяната няма да създаде затруднения на клиентите и не е необходимо преподписване на договори и смяна на SIM карти.

Според изпълнителния директор на българското подразделение на Telenor Стайн-Ерик Велан компанията иска да третира по равноправен начин всички свои клиенти – нови и настоящи. Така всеки клиент ще има достъп до всички предложения и промоции на еднаква цена и при равни условия, което според него ще бъде предложено за първи път от български оператор. На събитието бяха представени и нови абонаментни планове, които по-късно днес ще могат да се видят и в обновения сайт на Telenor. Един от тях е „Теленор Резерв”, който включва резерв от минути и мегабайти за трафик, който се активира след изчерпване на добавените в плана. Той е валиден за целия срок на договора и може да бъде презареден.

Другата важна новина от събитието е свързана с феновете на Apple. Telenor обяви, че като изключителен представител на компанията в страната ни ще предложи на клиенти си iPhone 6 и iPhone 6 Plus, но засега не е ясно кога точно ще стане това и на каква цена. Все пак беше заявено, че цената ще бъде по-ниска от тази в каталога на „Мтел”. Очакваме новите тарифни планове да са онлайн след броени часове, но ако искате да ги видите още сега, можете да погледнете форума на сайта ни, където още снощи бяха публикувани" target="_blank">http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/459226/page/2/%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5">публикувани подробности.



Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници