Разработката на Samsung Galaxy S6 е започнала под кодовото име Project Zero

Разработката на Samsung Galaxy S6 е започнала под кодовото име Project Zero
A A+ A++ A

Samsung вече представи всичките си топмодели за тази година, което означава, че компанията работи усилено по моделите, които ще видим през следващата година. Както обикновено, първо на пазара ще видим Galaxy S6, а детайли за устройството вече започнаха да се появяват в интернет. Според източници на SamMobile работата по смартфона протича под името Project Zero, което сайта твърди, че се случва за пръв път в историята на компанията. Досега Samsung използваше само букви за кодовите имена – Project J (Galaxy S4), Project H (Galaxy Note 3), Project K (Galaxy S5) и Project T (Galaxy Note 4).


Сайтът твърди, че новото име означава, че разработката на новия флагман е започнала от нулата и той ще е част от напълно нова визия. Засега няма подробности за характеристиките на устройството, но може да се предположи, че корейците ще се опитат да направят нещо по-различно Galaxy S5, който не успя достатъчно да спечели потребителите и това се видя във финансовите доклади на компанията.


Източник: SamMobile" target="_blank">http://www.sammobile.com/2014/11/03/exclusive-samsungs-next-big-thing-is-codenamed-project-zero/">SamMobile

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници