Промоции от VIVACOM по случай Деня на потребителя

Промоции от VIVACOM по случай Деня на потребителя
A A+ A++ A

По повод Световния ден на потребителя, който се отбелязва днес, VIVACOM стартира серия от промоции за всички свои лоялни клиенти. Специалните условия включват преференции както за фиксираната, така и за мобилната и интернет услугата на телекома. Преференциите ще са валидни до 16 юни тази година срещу представяне на VIVACLUB карта в магазините на VIVACOM. VIVACLUB картите се заявяват безплатно на телефон 123.

Половин година безплатно ползване на най-търсените добавки на оператора, без обвързване с договор, получава всеки лоялен клиент на VIVACOM. Екстрите осигуряват на потребителите допълнителен интернет трафик на максимална скорост (+Data Unlimited S/M), SMS-и и разговори в мобилната мрежа на оператора на преференциална цена от 1 ст. (+SMS и +VIVA), както и свободни разговори с 1 до 5 номера от мрежата на оператора (+Group). Ако клиентите имат вече активирана такава екстра, отстъпката им се начислява директно върху настоящата добавка, която ползват, без да е необходима повторна активация. Условието е да пожелаят да подновят договора си за мобилна услуга.

Всеки пакет с включена мобилна услуга осигурява 50% отстъпка от месечната цена на добавката +VIVA Minutes за целия срок на договора, ако потребителят реши да я включи в абонамента си и да си осигури неограничени разговори в мобилната мрежа на VIVACOM, както и към един фиксиран номер по избор от мрежата на оператора. При нова активация на VIVACOM Net City лоялните клиенти получават една трета отстъпка от цената на месец за целия срок на договора.

Лоялните клиенти, които ползват фиксираната услуга на оператора, могат да заявят безплатно ползване на добавката +Mobi за срок от 6 или 12 месеца в зависимост от продължителността на договора. Тази екстра осигурява на потребителите безплатни разговори в мобилната мрежа на VIVACOM след първоначалната такса от 0.13 лв., както и цена за разговори към други мобилни мрежи от 0.15 лв. на минута.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници