Къде отсядат милионерите?

Къде отсядат милионерите?
Хотел "Беладжио" в Лас Вегас
A A+ A++ A

Къде отсядат мултимилионерите? Естествено, че във Вегас, градът на хазарта и разточителството, който може да им предложи абсолютно всичко.

Хотелите в Лас Вегас са най-предпочитани сред топ богаташите по света. За мултимилионери се считат хората, които притежават нетни активи на стойност най-малко 10 милиона долара, а проучването е направено според информация за 20 000 световни мултимилионери и проследява престоя им в хотели между юни 2013 и юни 2014 г.

На първо място се нарежда хотел "Беладжио" в Лас Вегас, следван от "Плаза" в Ню Йорк. Трети е "Сийзърс Палас" във Вегас, а след него – "Уолдорф Астория" в Ню Йорк. На пето място е "Марина Бей Сандс" в Сингапур.

Най-посещаваният от мултимилионери британски хотел е "Риц" в Лондон (на снимката горе). В световната класация той се нарежда на 7-мо място. Само за миналата година в него са отседнали 2600 милионери.

"Мандарин Ориентал" и "Кларидж", отново в Лондон, също са сред първенците, макар че "Кларидж" остава популярен основно сред бизнесмените.

"Риц" и "Мандарин Ориентал" (на снимката долу) са по-предпочитани от посетителите от Близкия Изток и Азия.

#Лондон #Ню Йорк #Лас Вегас #милионер #мултимилионер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници