Приложението PS4 Remote Play за серията Xperia Z3 вече в Play Store

Приложението PS4 Remote Play за серията Xperia Z3 вече в Play Store
A A+ A++ A

Sony пусна за изтегляне в Google Play Store приложението PS4 Remote Play за Xperia Z3, Xperia Z3 Compact и Xperia Z3 Tablet Compact. Това е една от най-интересните нови функции на новата серия, тъй като позволява на притежателите на игрова конзола PlayStation 4 да стриймват игри от нея към мобилните устройства през домашната безжична мрежа. Потребителите могат и да играят чрез виртуалните контроли върху екрана или като свържат с таблета или смартфона си контролерът DualShock 4.

Екстрата дебютира заедно с новия софтуер 2.0 за PlayStation 4, който активира функцията Remote Play. През следващите седмици PS4 Remote Play ще стане достъпна и за устройствата от серията Xperia Z2 като Xperia Z2 и Xperia Z2 Tablet. PS4 Remote Play ще бъде налична и за PlayStation Vita и устройството PlayStation TV, чиито продажби в Европа започват на 14 ноември. За да бъде ползването на PS4 Remote Play още по-лесно, се предлага набор от различни аксесоари, включително и щипка за фиксиране на устройството към игровия контролер.

http://www.sonymobile.com/remoteplay" target="_blank">http://www.sonymobile.com/remoteplay">http://www.sonymobile.com/remoteplay



Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници