Въртящата камера на Oppo N3 е моторизирана

Въртящата камера на Oppo N3 е моторизирана
A A+ A++ A

Другата изненада от Oppo е свързана с премиерата на следващия топмодел на компанията. . Устройството се нарича N3 и отново включва въртяща се камера, но този път китайците са добавили към нея и хитър механизъм, който я моторизира. Той позволява бързото завъртане на камерата чрез жест върху екрана или върху сензора за отпечатъци върху задната страна. Камерата е с резолюция 16МР и може да се управлява и от Bluetooth дистанционното O-Click, което позволява не само дистанционно снимане, но и промяна на ъгъла на камерата.



Моторизирането на камерата отваря много възможности за снимане като например автоматичен режим за създаване на панорами – просто трябва да задържите телефона неподвижен, а камерата ще се завърти,за да обхване сцената около вас. Наличен е и плъгин за правене на 64-мегапикселови снимки, чрез комбинирани на няколко кадъра. Устройството е снабдено и със сензор за отпечатъци като този в iPhone и Huawei Ascend Mate7, който работи с докосване, а не с прокарване на пръста върху него.



Oppo N3 предлага четириядрен чипсет Snapdragon 801 с честота 2.3GHz, 2GB RAM, 32GB вградена памет, 5.5” full HD дисплей и фиксирана батерия с капацитет 3000 mAh. Поддържа се и бързо зареждане, което позволява достигане на 75% от капацитета на батерията за час. Телефонът има два слота за SIM карти и е съвместим с LTE мрежи, но ако искате да увеличите вградената памет ще трябва да се лишите от единия слот. Продажбите започват през декември на цена 649 долара.



Повече снимки може да видите в Engadget" target="_blank">http://www.engadget.com/2014/10/29/oppo-n3-selfie-camera/">Engadget.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници