GLOBUL United с над 7200 клиенти за месец

A A+ A++ A

Месец след като бяха представени на пазара, новите абонаментни програми GLOBUL United вече имат над 7200 клиенти. Информацията беше споделена от Петя Златева, директор "Продукти и услуги" в GLOBUL, по време на събитие, на което беше дадена информация за услугите и инициативите на оператора в рамките на тригодишното му партньорство с "Манчестър Юнайтед". През февруари GLOBUL стартира мобилна интернет страница с новини, интервюта, видеоматериали от футболни срещи и друго съдържание, свързано с отбора. Тогава операторът предложи и трите програми GLOBUL United, които включват безплатен достъп до мобилната страница, посветена на "Манчестър Юнайтед", както и минути за разговори, SMS, MMS и неограничен мобилен интернет.

До момента телекомът организира две промоции, в които общо 14 клиенти на GLOBUL спечелиха билети за мачове на отбора на стадион "Олд Трафорд". Още десет клиенти на програмите GLOBUL United, които са гледали най-много видеоматериали в мобилната страница до момента, ще получат възможността да гледат на живо футболната среща между "Манчестър Юнайтед" и "Астън Вила" на 15 април.

Повече информация относно предложенията и промоциите на GLOBUL, свързани с "Манчестър Юнайтед", има на www.globul.bg/manutd .

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници