Huawei подготвя премиерата на Honor 4X за тази седмица

Huawei подготвя премиерата на Honor 4X за тази седмица
A A+ A++ A

Huawei има навика да анонсира нови продукти в родината си по същото време, по което това правят и местните й конкуренти. По всичко личи, че ще направи същото и на 29 октомври, когато Oppo се кани да анонсира смартфона N3. На тази дата очакваме Huawei да представи официално Honor 4X и компанията вече подготвя почвата за това.

В публикуваните тийзър изображения се подсказва какви ще са част от характеристиките на смартфона - например 64 най-вероятно означава, че ще има 64-битов процесор, а второто насочва към функция на камерата. Засега не е ясно какъв чипсет ще се използва, тъй като Qualcomm и Mediatek имат 64-битови предложения от среден клас, а освен това има възможност за използване на собствен Hisilicon чип.

Не е изключено камерата да е с резолюция 13МР, но още не е ясно дали компанията ще добави някаква специална функция към нея. Очаква се останалите характеристики на модела да включват 5.5" 720p дисплей, 2GB RAM, 8GB вградена памет, Micro SD слот, работа с 2 SIM карти и Android 4.4 Kitkat. Всичко това на цена в Китай около 150 долара.

http://www.gizchina.com/2014/10/26/huawei-take-crashing-oppo-n3-launch-date-honor-4x-announcement/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници