Nexus 6 и Nexus 9 няма да са никак евтини

Nexus 6 и Nexus 9 няма да са никак евтини
A A+ A++ A

По-късно днес очакваме без особен шум Google да представи новите устройства в серията Nexus и малко преди това вече се появи информация за цената на джаджите. Очакванията са да видим смартфон и таблет, които засега наричаме Nexus 6 и Nexus 9, но по всичко личи, че цената им ще е значително по-висока от тази, която сме свикнали да имат моделите Nexus. Това става ясно от германски блог, получил снимки от инвентарните системи на веригите магазини за техника Media Markt и Saturn.

От кадрите става ясно, че Nexus 6 ще се продава на цена от 569 евро, което е значително повече от цената на Nexus 5 миналата година от същия търговец - 399 евро. Все пак трябва да уточним, че става дума за версия с 32GB вградена памет, а тази с два пъти повече памет ще струва 649 евро. Разбираме още, че устройството ще е налично в бяло и черно и ще е произведено от Motorola, както подсказваха слуховете. Тези търговци обикновено продават на по-високи цени от Play Store, но въпреки това увеличението в цената е явно.

По отношение на таблета Nexus 9, който ще е дело на HTC, очакваме стартова цена от 399 евро. Тя е за версията със 16GB памет и Wi-Fi възможности, но освен това ще има още два варианта - с 32GB и Wi-Fi за 489 евро и с 32GB и LTE за 569 евро. Според изображенията таблета също ще се предлага в бяло и черно.

http://stadt-bremerhaven.de/motorola-nexus6-htc-nexus9/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници