Комбинирани оферти за по-ниски месечни такси от GLOBUL

Комбинирани оферти за по-ниски месечни такси от GLOBUL
A A+ A++ A

С новите промоционални пакети на GLOBUL клиентите на компанията, които използват повече от една услуга на оператора, ще могат да спестят от месечните такси за тях. Така например комбиниралите абонаменти за мобилен телефон, фиксиран телефон и мобилен интернет ще заплащат обща месечна такса за всички услуги, която ще е с до 23% по-ниска. Съчетаването на абонамент за мобилен телефон GLOBUL MAX с абонамент за фиксиран телефон GLOBUL Home Start и пакет за мобилен интернет GLOBUL GoWeb Start 500 MB ще струва 15,90 лв. на месец за трите услуги. Промоционалният пакет за абонаментен план GLOBUL MAX и абонамент за фиксиран телефон GLOBUL Home Start ще бъде с обща месечна такса от 12,90 лв., а комбинираният пакет от абонаментен план GLOBUL MAX и пакет за мобилен интернет GLOBUL GoWeb Start 500 MB ще струва 13,90 на месец.

Клиентите, които комбинират GLOBUL UNIVERSE със стандартна месечна такса от 13,90 лв. с абонаментен план за фиксиран телефон GLOBUL Home Start и пакет за мобилен интернет GoWeb Start 500 MB, ще заплащат обща месечна такса от 19,90 лв. Общата абонаментна такса за промоционален пакет GLOBUL UNIVERSE 13.90 и пакет за мобилен интернет GoWeb Start 500 MB ще бъде 15,90 лв.

Промоционалните пакети са валидни за всички нови и настоящи абонати на оператора при абониране за поне една нова услуга или подновяване на договор по програма ЗАЕДНО. Промоцията е в сила до 30 април.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници