Проф. Вучков за Реформаторите: Това са пропаднали хора!

Проф. Вучков за Реформаторите: Това са пропаднали хора!
Проф. Вучков изрази мнение, че всички партии сега са изчерпани.
A A+ A++ A

Проф. Вучков отсече, че ГЕРБ няма качества за по-дълго управление. "Няма интелектуален капацитет, няма фигури. Това са хора бездарни", категоричен бе той в сутрешния блок на бТВ в петък. 

Според него трябва да се създаде правителство на малцинството, но трябва да бъде подкрепено от останалите 7 партии. Това обаче няма да стане, защото всички тези партии са воювали жестоко с ГЕРБ и мислят, че са велики.

Той отсече, че на всички тях процентите им са завишени, защото са купували гласове без изключение. 

"Който се е с ДПС събрал, добро не е видял", увери професорът и добави, че ДПС разклаща държавата, издига стени между християните и мюсюлманите.

След което Вучков попита кой е "Реформаторският блок"? "Кой е Радан Кънев? Кунева? Това са пропаднали хора! Това са една сбирщина на една безпринципна основа!", категоричен е още той.

Вучков изрази мнение, че Лиляна Павлова е идеална за премиер - образована и с две висши образования, но няма да издържи, допълни още той.

Тези партии са стари - малките са остатъци от стари партии, в това число и Бареков и Георги Първанов. "Тези партии са изчепани!", увери той.

Тези седем партии са подкрепени само от една четвърт от българския народ, изказа мнение професорът. Те крадат заедно със съдебната система. Те унищожиха производството.

За лидерите в нощта на изборите той ги определи като "самодоволни" и "пращят като зелки".

Юлиан Вучков отсече, че всички тези партии трябва да си ходят. Според него временните министри трябва да упражняват поне още една година, докато се създаде единна експертна партия.

 

#Юлиан Вучков #ГЕРБ #Лиляна Павлова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници