Няма разцепление при реформаторите, твърди Мартин Димитров

Няма разцепление при реформаторите, твърди Мартин Димитров
„Няма да има разцепление в Реформаторския блок", твърди десният политик Мартин Димитров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Няма да има разцепление в Реформаторския блок заради различия между формациите в него по отношение на сформиране на ново правителство. Не трябва да има нагласяване на мнозинство, подходът трябва да е друг“, каза пред БНР Мартин Димитров от Реформаторския блок. Според него, трябва да се постигне споразумение по ключовите за България въпроси, по които да работи силно правителство.

„Най-важният акцент трябва да бъде акцентът за реформи и стабилизиране на държавата. В момента сме в много трудно положение, имаме банка, поставена под особен надзор, имаме бюджет, който е пробит от грешките, допуснати от правителството на Орешарски. Тези въпроси трябва спешно да бъдат решени. Третият въпрос, който хората навсякъде поставят, е високата безработица и ниските заплати. Всички тези теми изискват силно правителство, което да бъде реформаторско с ясна програма и да има разписано споразумение“, категоричен е Димитров.

Според него, разговорът трябва да бъде насочен в тази посока – дали са съгласни останалите партии цялата истина за "Южен поток" да бъде извадена, съгласни ли са по отношение на КТБ да бъде извадена цялата истина.

#Мартин Димитров #ГЕРБ #Орешарски #КТБ #коалиция #премиер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници