Миков зове за висока избирателна активност, Местан я очаква

Миков зове за висока избирателна активност, Местан я очаква
Местан очаква висока избирателна активност. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на "БСП лява България" Михаил Миков упражни правото си на глас, като обяви, че се е възползвал от преференциите в бюлетината. "Демокрацията означава участие на избори, категорично трябва да има висока избирателна активност", добави още той. 

Миков обясни, че е гласувал за една държава, която хората усещат повече, за трудещите се, за малкия и средния бизнес, които имат нужда от повече справедливост, за да спре недоверието в институциите и партиите.

Междувременно, лидерът на ДПС Лютви Местан бе уверен, че очаква по-силен резултат от този през май 2013 г. "Това ще бъде доверие и подкрепа за ДПС и отговорната роля, която играем, тъй като не се главозамаяхме от силния вот на евроизборите, а го трансформирахме в отговорно поведение", категоричен бе той.

След като гласува, Местан обяви пред журналисти: "Моят глас е за националното съгласие по основните приоритети за страната, изпълнението на които ще реабилитира България като последователен, активен и реален, а не просто формален член на Европейския съюз (ЕС) и НАТО".

 

 

#Михаил Миков #ДПС #БСП #Лютви Местан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2019
Последно от Избори 2019

Всички новини от Избори 2019 »