ГЕРБ и БСП на нож в Кърджали

ГЕРБ и БСП на нож в Кърджали
Караянчева на евровота
A A+ A++ A

Остри декларации, заплахи и обвинения си размениха лидерите на ГЕРБ и БСП в Кърджали в последния ден от кампанията.

Сблъсък между партийни агитки разпали словесна престрелка между Цвета Караянчева и Милко Багдасаров, които неусетно нарушиха дадената дума за мълчание в деня на траур. Бившите депутати са водачи на листи в района.

Задържаните след инцидента двама братя социалисти ще бъдат съдени за хулиганство, единият е оставен за лечение в болницата. Той е пострадал в квартал "Възрожденци" по време на разпространение на агитационни материали.

"Вчера около 14.45 ч. съпругът на водачката на листата на ГЕРБ Цвета Караянчева направи опит да прегази с личния си автомобил група момичета от предизборния щаб на БСП, докато лепяха агитационни материали на улица "Сан Стефано", твърдят от предизборният щаб на БСП в сигнал до полицията.

Малко след това "провокатори" от ГЕРБ се опитали да пречат на активисти, които раздавали агитационни материали и балони пред блок 3 в квартал "Възрожденци", допълват от щаба.

Областният координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева контрира с твърдението, че водачът на БСП в Кърджали Милко Багдасаров се опитал да я изнуди.

В изявлението й до медиите се подчертава, че в телефонен разговор снощи Багдасаров е поискал от нея да оттегли подадената от ГЕРБ жалба срещу двамата активисти на левицата Николай и Делчо Николови.

Според Караянчева двамата са посегнали физически на младежи от ГЕРБ, раздаващи рекламни материали в града. Багдасаров заплашил, че ако жалбата не бъде оттеглена, ще обвини съпруга на Караянчева в опит да сгази с колата си местни социалисти, се посочва в текста на Караянчева.

 

#ГЕРБ #БСП #Кърджали

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници