Таблетът Surface mini е имал и интересен калъф

Таблетът Surface mini е имал и интересен калъф
A A+ A++ A

Макар че Microsoft така и не призна за съществуването на миниверсия на таблетите Surface, през последните месеци стана ясно, че компанията е решила да не пуска изобщо устройството в продажба, което донесе немалка загуба заради произведените, но непродадени бройки. От Neowin са получили възможност да поработят с таблета и споделят детайли за него, като го наричат перфектната дигитална замяна на хартията и молива.

Както подсказваха слуховете, Surface mini е снабден с 8" дисплей, процесор Qualcomm, 1 GB RAM, Windows RT 8.1, USB порт и слот за microSD карта. Устройството е с дизайн като този на Surface Pro 3, но в умалена форма. Използва и същата писалка, която идва с по-големия модел. Според сайта една от отличителните му черти освен интеграцията с OneNote и писалката е неговият калъф.

Наличен е в няколко цвята и е с вградена поставка и ухо за поставяне на писалката. Снабден е и с предна част, която предпазва екрана на таблета и се сваля, но в нея няма клавиатура. За жалост, всичко описано така и няма да видим на пазара - засега устройството няма да се продава и не е ясно каква ще бъде съдбата на произведените бройки.

http://www.neowin.net/news/the-surface-mini-was-real-and-i-got-to-play-with-one

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници