Само през октомври: Всички билети в Народния по 8 лв.

Само през октомври: Всички билети в Народния по 8 лв.
A A+ A++ A

Народният театър „Иван Вазов“ (Nationaltheatre.bg) пуска билети по 8 лв. за всички свои спектакли на голяма сцена. Промоцията важи само за октомври и е повод 110-годишнината на престижната културна институтция.

Представлението рекордьор по зрителски интерес ще открие сезона

на 1 октомври на голямата сцена с напълно обновени декор и костюми. Спектакълът „Хъшове“ на Александър Морфов се играе вече 10 години в София, у нас и в чужбина и е носител на множество театрални награди.

Над 200 000 зрители от страната и в Европа са аплодирали артистите и са повтаряли с тях „Да живее България!“.

Владимир Карамазов приключи снимките на предаването „Сървайвър“ и отново ще радва своите фенове в хитовите спектакли „Сирано дьо Бержерак“  на Теди Москов, „Ревизор“ на Мариус Куркински и „Идеалният мъж“, в който двамата с Юлиан Вергов са в главните роли.

На 10 октомври предстои и първата премиера за сезона

Режисьорът Теди Москов поставя „Каквато ти ме искаш“ по Луиджи Пирандело с участието на Снежина Петрова, Стоян Алексиев, Марин Янев, Жорета Николова, Цветан Алексиев, Вяра Табакова, Илиана Коджабашева, Елена Телбис, Сава Драгунчев, Никола Додов, Любомир Петкашев.

Вече 2 години изумителният „Хамлет“ на режисьора Явор Гърдев се играе при пълни салони. На 27 и 28 септември на най-големия Шекспиров фестивал в Гданск, Полша, Народен театър „Иван Вазов“ ще заяви за първи път българско присъствие. Леонид Йовчев, Весела Бабинова, Мариус Куркински, Светлана Янчева, Валентин Ганев са част от звездния екип на ппредставлението.

Билетите за октомври са в продажба и само за няколко дни свършиха местата за премиерния спектакъл на Явор Гърдев „Жана“, за спектаклите „Духът на поета“ с режисьор Маргарита Младенова и за „Две“ с режисьор Юрий Дачев.

#Народен театър #Народен театър "Иван Вазов" #билети #октомври

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници