Motorola Nexus 6/X ще прилича на уголемен Moto X

Motorola Nexus 6/X ще прилича на уголемен Moto X
A A+ A++ A

През октомври очакваме Google да представи финалното издание на Android L и да анонсира хардуер, който да демонстрира по най-добрия начин новите възможности на платформата. Говори се, че ще видим таблет с 9" екран от HTC и смартфон от Motorola с кодовото име Shamu. Благодарение на сайта 9to5Google можем да научим повече подробности за второто устройство.

На практика става дума за уголемена версия на познатия Moto X, която ще е снабдена с 5,92" дисплей с резолюция 2560 x 1440 пиксела (за впечатляващата пикселна гъстота от 498 PPI) и ще има свалени по-ниско бутони за заключване и управление на звука, които да са по-удобни за използване.

Устройството ще има и батерия с подобаващ капацитет - 3200 mAh. Сред останалите характеристики очакваме 13МР основна камера, която ще може да снима 4К видео, и 2МР предна камера. Според информацията от сайта Nexus 6 ще използва процесор Snapdragon 805 и не е изключено да има 3GB RAM. По отношение на вградената памет ще има версия с 32GB, но най-вероятно ще има и с повече.

В конструкцията отново ще се използва метална рамка като тази в Moto X, а пазарната премиера е планирана за ноември, което означава, че представянето може да се състои през октомври. 9to5Google посочва, че е възможно Google да представи и други телефони с по-малък диагонал на екрана, а освен това има много малка вероятност Shamu изобщо да не е част от серията Nexus.

http://9to5google.com/2014/09/24/exclusive-this-is-shamu-motorolas-upcoming-nexus-6x/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници