Иван Костов ще гласува за Гроздан Караджов

Иван Костов ще гласува за Гроздан Караджов
Иван Костов Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бившият премиер Иван Костов не скри, че ще гласува преференциално. Той подкрепя Гроздан Караджов, който е член на Гражданския съвет на Реформаторския блок, кандидат от 24 МИР.

Според Костов един предприемач, мениджър и експерт би могъл много да допринесе за българската десница. Според него са важни практическият опит в решаването на многобройните конкретни и често много сложни въпроси на едно бизнес начинание.

„Познавам Гроздан със сигурност от 18, а може би и повече години. Той притежава характер, твърдост и експертиза по широк кръг от теми от телекомуникациите (беше един от най-силните разобличители на придобиването на БТК срещу сумата на печалбата на компанията). Вещ е в търговското право и бизнеса. Беше много успешен главен секретар на министерството на транспорта и съобщенията в правителството 1997-2001 г., когато се проведоха реформите в тези сектори. Участва активно в оздравяването на БТК, преди компанията да бъде продадена на безценица“, коментира Костов в интервю за сп. „Мениджър“.

Съветът, който настоящият шеф на Лаборатория управление на рискове в Нов български университет дава, е политиците да бъдат отворени към хората.

„Политиката изисква енергия за непрекъснато общуване и обсъждане, за убеждаване и вдъхновяване, особено в трудни времена, като сегашното“, каза още Иван Костов.

#Иван Костов #Костов #Гроздан Караджов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници