HTC продължава работата по умен часовник, премиерата е догодина

HTC продължава работата по умен часовник, премиерата е догодина
A A+ A++ A

HTC продължава да изпълнява плановете си за създаване на умен часовник, твърди информация на CNET, въпреки скорошните слухове, че компанията се е отказала от навлизането в този пазарен сегмент заради засилената конкуренция в него. Премиерата на устройството е планирана за началото на следващата година, твърдят запознати със ситуацията източници.

Часовникът ще има отличаващи го от конкуренцията детайли, сред които са елементи от дизайна и желани от потребителите функции, но засега не е ясно какви точно са те. Известно е обаче, че устройството ще е базирано на платформата Android Wear, но вероятно тя ще е допълнена с нови функции и възможности.

Говореше се, че тайванската компания има няколко проекта за часовници и един от тях е базиран на Qualcomm Toq. Вероятно именно неговата разработка е била прекратена. Представяне в началото на следващата година е забавяне спрямо първоначалните планове на компанията, която възнамеряваше да пусне часовник до края на тази година. Тогава ще започнат и продажбите на Apple Watch.

http://www.cnet.com/news/htcs-smartwatch-is-alive-and-kicking-due-in-early-2015/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници