Бареков щял да пенсионира Борисов със 130 лв. пенсия

Бареков щял да пенсионира Борисов със 130 лв. пенсия
„България без цензура“ ще изгони завинаги ДПС от властта и ще спре ГЕРБ“, каза Николай Бареков. Снимка: bulgariabezcenzura.bg
A A+ A++ A

„България без цензура“ ще изгони завинаги ДПС от властта и ще спре ГЕРБ“, каза кандидатът за министър-председател Николай Бареков, съобщиха от пресцентъра на партията му.

„Ако Борисов беше тук сега, той щеше да ви каже как ще строи магистрали, как пенсионерите са изяли резерва, как младите трябва да стават овчари, а майките да връщат надбавките. Този човек ще го спра. Този човек ще гледа властта през крив макарон“, заяви Бареков.

„Ние имаме програма, а никой от останалите партии не си направи труда да представи такава. За 25 години тези хора управляваха, взимаха властта, коалираха се, правиха конфигурации, имаше златен пръст. Те са се оплели като свински черва. Единствената нова формация, която може да даде светъл лъч на промяната, е ББЦ. Фаталният номер 13 ще се окаже фатален за нашите противници от статуквото“, смята Бареков.

„Крайно време е да има такива, които да обединяват, които да застанат в центъра. Ние не искаме да делим хората, защото проблемите ни са едни и същи. Политиците в България имат полза да разделят народа, за да се мразим, да сме гладни и прости, за да ни манипулират и да управляват вечно. ББЦ иска обратното – иска образовани и грамотни хора“, обясни политикът.

 

#"България без цензура" #ДПС #Николай Бареков #ГЕРБ #ББЦ #Николай Бареков #Бареков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници