Станишев: БСП няма от какво да се срамува

Станишев: БСП няма от какво да се срамува
"БСП лява България" откри предизборната си кампания за участие в парламентарните избори на 5 октомври. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев заяви при откриването на предизборната кампания на "БСП лява България" в Стара Загора, че БСП няма от какво да се страхува и срамува.

"Правителството спря да съществува, защото БСП, постави ясни условия пред нашите партньори. Ние казахме, че искаме политическа отговорност, искаме справедливо разпределение на права и отговорности. Не можем да допуснем никой да преяжда с власт. Беше ни отказано и за това отиваме на избори", коментира Станишев, цитиран от БГНЕС.

Лидерът на ПЕС поясни, че БСП е преживяла една безкрайно тежка и дълга година, защото е поела кръст, труден за носене, почти непоносим, с единствена амбиция: да спре безобразието, което се случваше в продължение на 4 години.

"Много трудности преживяхме през тази една година, но БСП и всички вие няма от какво да се страхувате и срамувате. За една година направихме за обикновеният българин в пъти повече от хвалбите на Борисов", заяви Станишев.

"Обещахме коледни и великденски надбавки и го направихме, въведохме младежка гаранция, която създаде хиляди работни места за млади хора, само за половин година бяха разкрити 50 000 работни места", напомни той.

#Сергей Станишев #Станишев #Стара Загора #ПЕС #БСП #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници