Жена беше открита обезглавена в градина в Лондон

Жена беше открита обезглавена в градина в Лондон
82-годишната жертва Палмира Силва
A A+ A++ A

Жена беше открита обезглавена в градина в Северен Лондон. Според полицията атаката не е свързана с тероризъм, а жертвата е 82-годишната Палмира Силва.

Органите на реда открили тялото в околностите на Едмънтън, след като бил получен сигнал по обяд от местните жители. Те заявили, че мъж с нож нападнал котка и куче. Никой не потвърждава информацията, че жената е била обезглавена, нито твърденията на медиите, че актът е бил извършен с мачете.

25-годишен мъж е бил арестуван във връзка с убийството и в момента се намира в предварителния арест. Полицията евакуира жителите от домовете им, докато мъжът тичал през задни дворове. „Първоначално там имаше две полицейски коли, след това изведнъж станаха 20“, съобщи 19-годишният очевидец Ахмед Юсуф.

Главен инспектор Джон Сандлин от Скотланд Ярд съобщи, че не издирват друго лице във връзка с инцидента: „Това е било много видима атака посред бял ден на улица с жилищни блокове. Макар че е твърде рано да предполагаме какъв е бил мотивът зад атаката, убеден съм, въз основа на получената информация, че тя не е свързана с терорист“.

#обезглавена #жена #Лондон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници