Ето какви ще са новостите в Windows Phone 8.1 GDR2

Ето какви ще са новостите в Windows Phone 8.1 GDR2
A A+ A++ A

В момента Microsoft усилено работи върху втория сериозен ъпдейт на Windows Phone 8.1, който трябва да се появи към края на годината. Според слуховете сред новостите ще е поддръжката на дисплеи с резолюция 2K, както и на процесори Snapdragon 805. Освен тези ориентирани към нов хардуер новости обаче ще има и доста промени, които са свързани с потребителското преживяване и ще засегнат и настоящите потребители на устройства с Windows Phone 8.1.

Сред тях е подреждането по азбучен ред на отделните опции в настройките на телефона, което беше отдавна желано от клиентите, тъй като сега са подредени според предпочитанията на Microsoft. Друга очаквана новост е възможността за бързо изключване и включване на мобилния интернет. Освен това се очаква гласовият асистент Cortana да бъде активиран за повече държави. Според последните слухове GDR2 трябва да се появи в рамките на следващите два месеца.

http://www.nokiapoweruser.com/2014/09/01/tip-claims-settings-sorting-mobile-data-toggle-cortana-for-more-coming-with-windows-phone-8-1-gdr2/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници