Кампания на Samsung ни подготвя за Galaxy Note 4

Кампания на Samsung ни подготвя за Galaxy Note 4
A A+ A++ A

На 3 септември Samsung се кани да ни срещне с най-новия представител на серията Galaxy Note, но преди това компанията ще се опита да ни подготви за премиерата на устройството. Както обикновено прави това с тийзър кампания, която засега съдържа два клипа, фокусирани върху основната отличителна черта на Galaxy Note - стилуса с разширени възможности за редактиране и въвеждане на информация.

Първото видео акцентира върху значението на ръкописния текст в живота ни и желанието ни да правим бележки. Високата прецизност на S Pen позволява това да се прави и с Galaxy Note, а допълнителния софтуер на Samsung прави възможно разпознаването и търсенето в записките, така че те са значително по-интерактивни от направените върху хартия.

Второто видео изтъква, че добавянето на стилуса с технология на Wacom в серията Galaxy Note е било наистина забележителна иновация и показва различните сценарии за креативната му употреба. Завършва с въпроса "ready to note?" (готови за записване?) и датата на очакваната премиера на телефона. Засега не е ясно дали това означава, че Samsung ни е подготвила нови изненади около възможностите на S Pen, но съвсем скоро ще разберем.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници