Да помогнем на отец Пахомий от Зографския манастир!

Да помогнем на отец Пахомий от Зографския манастир!
Отец Пахомий от монашеското братство на българския Зографски манастир на Света гора има нужда от финансова помощ за спешна операция. Снимка: rostybg.snimka.bg
A A+ A++ A

Отец Пахомий от монашеското братство на българския Зографски манастир на Света гора има нужда от финансова помощ за спешна операция. Тази пролет той е диагностициран с рак на десния бял дроб с метастази, съобщава сайтът http://www.pravoslavie.bg/. Оперативното лечение в клиника в Истанбул обаче, което му е препоръчано, е на стойност около 16 хиляди евро, което не включва разходите по болничния престой, следоперативната терапия и медикаментите.

Отецът няма да поиска помощ и като истински монах, се е оставил изцяло на Божията воля. Тя, обаче, често се проявява чрез нас хората!

В социалната мрежа „Фейсбук“ има страница "Да помогнем на монах Пахомий", на която се казва: "За едни отец Пахомий е духовен баща, за други - сърдечен приятел, за трети - един от малкото останали стожери на вярата, а за четвърти - човекът, който внася лъч надежда в деня ни дори само чрез няколко истинни думи“.
Има много хора, които се обръщат към отеца за съвет и помощ, а сега той има нужда от такава.

 

#отец #Зографски #Монах #помощ #Истанбул #операция #рак

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници