Слух: Galaxy Note 4 ще има скрит бутон за снимки

Слух: Galaxy Note 4 ще има скрит бутон за снимки
A A+ A++ A

Подробностите от кухнята на Samsung не са сред най-добре пазените и SamMobile публикуват много подробности за камерата на Galaxy Note 4. Тя ще бъде с резолюция 16МР (сензор Sony IMX240), ще е снабдена с оптична стабилизация на картината и ще може да заснема UHD видео при 30 fps. По-любопитният факт около нея обаче е използването на технология с името SideTouch, която на практика използва капацитивен бутон, който е неактивен, когато приложението за снимки не е включено. Бутонът е разположен отстрани на корпуса и би трябвало да направи снимането по-лесно. Ако това ви се струва познато, сте прави, защото подобна информация се появи в началото на годината и за Galaxy S5, но в последния момент Samsung решили да не използват технологията.

Изглежда обаче, че Samsung готвят и по-лесен начин за зареждане на приложението за снимане, когато телефонът е с изключен екран. Това ще става чрез двойно потупване с два пръста по екрана и правене на жест, подобен на този за мащабиране на снимки. Предната камера е с увеличена до 3.7МР резолюция и ще може да прави снимки и видео с резолюция WQHD (2560х1440). За нея са добавени и няколко нови режима на работа при снимане на селфи снимки - Wide Selfie (широкоъгълен режим за побиране на повече хора в кадъра), Selfie (заснемане чрез мигване или усмивка), Selfie Alarm (автоматично фокусиране върху лицето) и Create A GIF File.

http://www.sammobile.com/2014/08/21/exclusive-samsung-galaxy-note-4-camera-features-16mp-side-touch-wide-selfie-and-much-more/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници