През тази седмица приложението HTC Zoe ще достигне до всички телефони с Android

През тази седмица приложението HTC Zoe ще достигне до всички телефони с Android
A A+ A++ A

При представянето на смартфона One (M8) HTC обеща през лятото да пусне напълно обновената функция Zoe, която ще се превърне в облачна услуга за споделяне на кратки обобщаващи клипове с най-интересните моменти от галерии със снимки и видео, които ще могат да се ремиксират и от приятели.

Компанията вече е готова да направи това през тази седмица, разкрива интервю на Recode с Дрю Бамфорд от HTC Creative Labs. Това е подразделението, което се занимава с разработването на софтуера и услугите на компанията. Първата бета версия на приложението ще е достъпно и за потребителите на телефони с Android от други производители.

Zoe дебютира в HTC One M7, като осигури автоматичен начин за създаване на 30-секундни клипове от снимките и видеото, направени на определена локация. Приложението предложи разнообразни теми с различни ефекти, музика и преходи между отделните елементи и предложи лесен начин за споделяне в интернет. Сега остава да разберем дали новата му версия ще успее да спечели и потребителите на останалите производители.

http://recode.net/2014/08/12/htc-eyes-software-business-amid-tough-phone-market/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници