Uber вече набира персонал в България

Uber вече набира персонал в България
A A+ A++ A

Американската компания Uber промени начина по-който милиони хора в цял свят се придвижват като създаде работеща система с мобилни приложения, свързваща пътниците и шофьорите на автомобилни под наем, които не е задължително да бъдат таксита. Иновативният бизнес модел срещна съпротива в редица градове по света - не само от местните власти, но и от водачите на таксита, които възприемат Uber като заплаха за тяхната работа.

Компанията планира да разшири дейността си и в България, подсказват обяви за работа, които бяха публикувани в сайта на Uber. Засега обявените позиции са 3 и са все базирани в София, където най-вероятно първоначално ще се предлага услугата - генерален мениджър, мениджър на дейността и логистиката и софтуерен инженер.

За идването на Uber в България беше намекнато по време на конференцията DigitalK, на която говори Джамбу Паланиапан, ръководещ бизнеса на Uber в ЕМЕА и Индия. Той сподели, че компанията постоянно следи какви са заявките през приложението й от пазари, в които не присъства и така преценява накъде да разшири дейността си. Тогава спомена, че желаещите шофьори от София вече могат да кандидатстват за включване в системата.

https://www.uber.com/jobs/list?keywords=&location=Sofia,%20Bulgaria

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници