Спират водата в някои части на столицата

Спират водата в някои части на столицата
"Софийска вода" временно спира подаването в някои части на столицата. Снимка: www.on-parliament.com
A A+ A++ A

На 6 август (сряда), във връзка с възстановяване на уличен водопровод на ул. „Момина сълза“ гр. Банкя вилна зона „Банкя”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Цар Освободител” от ул. „Бор” до ул. „София”; по ул. „София” от ул. „Цар Освободител” до ул. „Иванянско шосе”, ул. „Момина сълза”, ул. „Блян”; по ул. „Иларион Макриополски” от № 60 до ул. „София”, ул. „Спътник”, ул. „Еделвайс”; по ул. „Ангел Каралийчев” от ул. „София” до ул. „Николай Некрасов”, ул. „Морава”, ул. „Люляк”; по ул. „Николай Некрасов” от ул. „Иванянско шосе” до ул. „Ангел Каралийчев”.

На 6-и август във връзка с направа на водопроводна връзка по ул. „Капитан Димитър Списаревски” в жк „Дружба” І, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 58, бл. 62, бл. 60.

На 6-и август във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Манастирска” в с. Челопечене се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Челопечене.

На 6-и август във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение по ул. „Тодор Каблешков” в кв. „Манастирски ливади” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Перловска река”, ул. 406; по ул. „Тодор Каблешков” от ул. „Луи Айер” до Перловска река; по ул. „Тодор Джебаров” от ул. „Тодор Каблешков” до ул. „Шарл Шампо”.

На 6-и август във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 366 в кв. „Модерно предградие” се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. 366 от ул. „Братя Станиславови” до ул. „Виткова ливада”.

#вода

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници