Отец Иван да беше прибрал хайванчето

Отец Иван да беше прибрал хайванчето
A A+ A++ A

Изкарахме си го на Алонсо. С точен изстрел, безапелационно.

Любопитно е все пак, ако можеш да уцелиш едно сравнително едро животно със смъртоносен куршум, какво би попречило да насочиш към него със същата точност упойваща капсула?

От ловувалите 6 часа край ловешкия зоопарк едва ли ще получим отговор. Те са много категорични, че всичките им опити да упоят ягуара са били безуспешни.

Още по-трудно е да разберем какво е преживяло чуждоземното същество в последния си ден под слънцето. Сгушено край оградата на зоопарка едва ли се е наслаждавало на краткотрайната си свобода. Далече от джунглата, далече от своите... Bad luck - да попадне точно в България.

Имал е Алонсо малък шанс, уви неосъществен. Ако отец Иван на път към Мизия се беше отбил в Ловеч, можеше да прибере хайванчето и да го приюти в Нови хан.

Но свещеникът е бил с друга мисия - да отвори очите на бедстващите, че "нещо куца във вярата ни”, че "не си говорим, а съскаме, много злоба е натрупана”.

Факт. В перманентния стрес, с който преминаваме от единия ден в другия, най-добре ни се вписват калта и тинята. Затова с лекота отстраняваме внесената отвън красота.

 

 

#Ягуар #Алонсо #Ловеч #отец Иван #Нови хан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници