Анастасов: Законът за имуществото приет до Великден

Анастасов: Законът за имуществото приет до Великден
До великденската ваканция Народното събрание ще приеме окончателно новия закон за отнемане на незаконно придобитото имущество, съобщи заместник-председателят на парламента Анастас Анастасов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

До великденската ваканция Народното събрание ще приеме окончателно новия закон за отнемане на незаконно придобито имущество, съобщи заместник-председателят на парламента Анастас Анастасов.

В интервю преди дни новият посланик на Великобритания в България Джонатан Алън напомни, че се надява новият закон за конфискация на незаконно придобитото имущество не само да бъде приет, но и прилаган.

Той изрази безпокойство от оставката на председателя на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност Тодор Коларов и попита какво означава тази оставка.

По този повод Анастас Анастасов коментира пред Дарик радио, че в момента законопроектът е преди второ гласуване, сега се правят предложения по него, но общата концепция се запазва.

„Не зная каква е причината да се изразяват съмнения по отношения на закона, но има срокове, които трябва да минат“, каза още Анастасов и изрази надежда проектът да бъде гласуван на второ четене до великденската ваканция на депутатите.

#Великден #Народното събрание #Анастас Анастасов #Великобритания #България #Джонатан Алън #Комисията за установяване на имущество #придобито от престъпна дейност #Тодор Коларов #посланик #депутати

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"