“България без цензура” изключи Славчев, Бареков ще го съди

“България без цензура” изключи Славчев, Бареков ще го съди
Според Бареков писмото на Ангел Славчев било пълно с клевети, лъжи, манипулации и внушения, заради които щял да го съди. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бившият заместник-председател на „България без цензура” Ангел Славчев е изключен от партията. Това обяви на пресконференция в Бургас лидерът на ББЦ Николай Бареков, след заседание на Изпълнителния съвет на партията, съобщи "Фокус".

Николай Бареков каза, че такова решение ще бъде взето и от Контролния съвет.

По думите му след изборите Ангел Славчев е в „дълбока нелегалност и неговото членство в партията е абсолютно формално”. Бареков каза, че си „посипва главата с пепел”, тъй като именно той довел Славчев в ББЦ.

”Хванах го за ръката от улицата. Вкарах го в политиката. Дадох му път в живота. Грижех се за него като дете, въпреки че цялата партия беше против това”, каза Бареков. Той допълни, че поема отговорността, тъй като той го е докарал в партията.

По-рано в писмо до медиите, Славчев обяви, че напуска ББЦ. В него той заяви, че Бареков е формалният партиен лидер, а Делян Пеевски – истинският. Според Славчев в партийните структурите влизали все повече хора от обкръжението на ДПС.

От ББЦ обвиниха Славчев, че изпълнява политически и корпоративни поръчки на ГЕРБ и ДПС.

Според Бареков писмото на Ангел Славчев било пълно с клевети, лъжи, манипулации и внушения, заради които щял да го съди. За съд заговори и Стефан Кенов, който също заяви, че е засегнат от написаното.

#изключи #Ангел Славчев #Николай Бареков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници