Таблетът NVIDIA Shield може да бъде представен на 22 юли

Таблетът NVIDIA Shield може да бъде представен на 22 юли
A A+ A++ A

Видяхме снимка на новия таблет NVIDIA Shield, но междувременно в интернет се появиха много повече детайли за устройството и информация за цената и пазарната му премиера. Според споделената от сайта Video Cardz информация, NVIDIA подготвя нова серия от устройства, наречена Shield Family, и в нея влиза не само очаквания таблет Shield, но и игрови контролер със същото име.

От публикуваните слайдове става ясно, че таблета ще разполага с 8" дисплей с резолюция 1920 x 1200 пиксела, процесор Tegra K1 с 192 CUDA ядра и 2GB RAM. Устройството ще поддържа технологията DirectStylus и ще е налично във варианти с 16GB и 32GB памет само с WiFi или с WiFi и LTE възможности за връзка. Другите характеристики включват Bluetooth 4.0, microSD слот, 5MP задна и предна камери, стерео говорители и Android 4.4. Очаква се версията с WiFi и 16GB памет да струва 299 долара, а тази с 32GB и LTE възможности да се продава за 399 долара.

NVIDIA подготвя и игрови контролер, който ще се използва с таблета. Той ще разполага с WiFi Direct възможности за връзка, жак за слушалки и разнообразни бутони за управление. Цената му ще бъде 59 долара. Очаква се представянето на устройствата да бъде на 22 юли, а началото на продажбите в Щатите да бъде на 29 юли. В Европа ги очакваме на 14 август.

http://videocardz.com/51059/nvidia-extends-shield-family-shield-tablet-wireless-controller

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници