iPhone 6 може и да няма сапфирено стъкло, но може да има по-добра камера

iPhone 6 може и да няма сапфирено стъкло, но може да има по-добра камера
A A+ A++ A

Със сигурност новите продукти на Apple са очаквани от много потребители и iPhone, разбира се, не е изключение. Ако съдим по количеството неофициална информация и слуховете за новите модели телефони на Apple, това определено е най-популярният продукт на компанията в момента. Този път информацията касае сапфиреното покритие на дисплея и камерата на следващия iPhone.

Според информация на JPMorgan Securities компанията не разполага с достатъчно от сапфиреното стъкло, но от агенцията нямат информация дали Apple ще решат само единият модел от двата, за които се говори, да има такова. Това не е и първият път, в който научаваме за проблеми със сапфиреното стъкло за iPhone 6.

Според друга информация пък Apple ще подобрят камерата на следващия модел iPhone. Възможно е компанията да подмени сегашната камера на телефона с 13МР модул от Sony. Засега се предполага, че сензорът ще е Exmor IMX220 и ще може да записва HD видео. Разбира се, подобренията по отношение на камерата не са неочаквани, макар че преди време се заговори, че компанията може да запази сегашната резолюция и да поработи върху оптиката за подобряване на качеството на снимките.

http://www.taipeitimes.com/News/biz/archives/2014/07/17/2003595265
http://www.gforgames.com/gadgets/iphone-6-feature-new-sony-exmor-sensor-44453/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници