Задният панел на таблетите Galaxy Tab S може да се деформира от прегряване

Задният панел на таблетите Galaxy Tab S може да се деформира от прегряване
A A+ A++ A

Продажбите на новите таблети Samsung Galaxy Tab S, които предлагат Super AMOLED дисплеи с висока резолюция, вече стартираха в Русия и оттам се появиха първите отзиви на потребители. За много от тях обаче първото впечатление от устройството не е положително, тъй като те са се сблъскали с прегряване, което е довело до деформиране на задния панел.

Руският сайт Hi-Tech.Mail.Ru публикува подобна информация за версията с 8.4" дисплей, активното използване с тежки игри на която е довела до изкривяване на панела. Според читател на сайта това е станало веднага след покупка при инсталирането на различен софтуер, което е повишило значително температурата на процесора Exynos 5420. Все пак деформацията не пречи на функционирането на устройството.

Посочва се, че това не е единичен случай и в специализираните форуми има и други оплаквания от това. Не е изключено проблемите да идват от изключително тънкия профил на таблета (едва 6,6 мм) и нуждата чипсета да обработва много повече пиксели (2560х1600). Междувременно от компанията са заявили, че проучват случая, а всеки с деформиран заден панел може да се обърне за ремонт в близкия сервизен център.

http://hi-tech.mail.ru/news/Samsung-GALAXY-Tab-S-def.html

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници