„Софийска вода” временно прекъсва водоснабдяването в части на столицата

„Софийска вода” временно прекъсва водоснабдяването в части на столицата
„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Снимка: www.bilka.info
A A+ A++ A

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в жк. „Младост” 2 в четвъртък се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Проф. Васил Златарски” от бл. 221 до ул. „Свети Киприян”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред магазин „Макс” до бл. 221.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с изграждане на уличен водопровод в жк. „Дианабад” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Свети Пимен Зографски” от ул. „Русаля” до ул. „Николай Хайтов”, бл. 41 (висока зона). При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес ул. „Свети Пимен Зографски”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Българска легия” кв. „Манастирски ливади - запад” се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района:

по ул. „Българска легия” от ул. „Бяло поле” до ул. „Българска легия”№10
по ул. „Бяло поле” от ул. „Българска легия” до ул. „Бяло поле”№12
по ул. „Ралевица” от ул. „Българска легия” до ул. „Ралевица”№58
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ралевица” ъгъла с ул. „Българска легия”. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Подлозище“ кв. „Горна баня”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Околовръстен път”, ул. „Подлозище”, ул. „Смърдан”, местност „Подлозище”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Околовръстен път“ ъгъла с ул. „Подлозище”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Кумарица“ кв. „Кумарица”, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Светлина”, ул. „Дъбиците”, ул. „Леярска”, ул. „Стадион”, ул. „Хаджи Димитър”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кумарица“ до църквата. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Манастирска“ кв. „Челопечене”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на
кв. „Челопечене”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. „Челопечене” пред детската градина .
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Във връзка с ремонт на уличен водопровод по ул. „Добринова скала” жк. „Люлин” 5 се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 05:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

жк. „Люлин” 3 – бл. 368, бл. 369, бл. 370, бл. 371
жк. „Люлин” 4 – бл. 464, по ул. „Ицках Грациани” от бул. „Захари Стоянов” до ул. „Филиповско шосе”
жк. „Люлин” 5 – бл. 523, бл. 524, бл. 525, бл. 526, бл. 527, бл. 528, бл. 561, бл. 562, бл. 563, бл. 564, бл. 565
кв. „Филиповци”
жк.”Филиповци”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жк. „Люлин” 5 – ул. „Добринова скала” до бл. 526.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

#Люлин #Софийска вода #Младост

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »