ГЕРБ няма да влизат в пленарна зала, заяви Цецка Цачева

ГЕРБ няма да влизат в пленарна зала, заяви Цецка Цачева
„ГЕРБ няма да влезе в пленарна зала. Да търсят „Атака”, заяви Цецка Цачева от ГЕРБ. Снимка: banks.dir.bg
A A+ A++ A

„ГЕРБ няма да влезе в пленарна зала. Да търсят „Атака”, да си направят кворума и да приемат актуализация на бюджет на правителство. Вече не знаем кой стои зад това правителство след като мандатоносители, излъчили г-н Орешарски за министър-председател, не подкрепят неговите предложения тук“, заяви в парламента заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Цецка Цачева.

Тя заяви, че това е пълен хаос и ще докарат гражданите до състояние, в което не само здравеопазването е в колапс, но се поставя под въпрос изобщо съществуването на държавата. „Какво ще прави служебен кабинет без средства и въобще какво се случва оттук-нататък”, запита Цачева.

Дискусията, според нея, се е водила от колегите й от ГЕРБ с известно участие на колегите й от ДПС. „От КБ единственото, което заявиха е, цитирам: „Социалистите са последователни и на тях им трябва време да направят анализ. От колко време чакаме ние да направят този анализ? Изборите бяха на 25 май, до момента те правят анализ. Има дата, около която политическите сили са се уточнили за предсрочни избори. Никой не казва ще има ли оставка на г-н Орешарски. Както са го подкарали с анализи и протакане, по-вероятно е оставка да няма”, заяви още Цачева.

По думите й, това е подигравка не само с опозицията, това е подигравка с българския народ.

#Цецка Цачева #ГЕРБ #Атака #Орешарски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници