Бареков обвини ГЕРБ заради ареста на пловдивска кметица

Бареков обвини ГЕРБ заради ареста на пловдивска кметица
„Арестуваната за далавери кметица на район "Централен" в Пловдив Райна Петрова е била куче-касичка на ГЕРБ", твърди Николай Бареков. Снимка: afera.bg
A A+ A++ A

„Арестуваната за далавери кметица на район "Централен" в Пловдив Райна Петрова е била куче-касичка на ГЕРБ. Тя има пряка връзка с Тотев, крала е за него и за Цветан Цветанов“, обяви на пресконференция в Пловдив лидерът на ББЦ и евродепутат Николай Бареков.

Според него, арестът на Петрова е сериозен политически проблем. „Тя не е откраднала милиони от богатите, а от деца, предлагайки им грозде за 7, 50 лв. за килограм, вмирисана риба, за да отиде на екскурзия в Тайланд", посочи Бареков.

Той за пореден път поиска оставката на пловдивския кмет Иван Тотев. "След изборите, когато Тотев е бил избран за градоначалник, Бойко Борисов му е казал "колко е струвал" и затова кметът трябвало да се отчита регулярно, за да върне вложеното в избора му", обясни лидерът на ББЦ. Той отсече, че политическите връзки са ясни – Петрова е назначена от Тотев, не е избрана пряко с гласа на хората.

 

#Бареков #Цветанов #Петрова #ГЕРБ #Тотев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници