Швейцарска фирма откраднала документите за състоянието на Шумахер

Швейцарска фирма откраднала документите за състоянието на Шумахер
Михаел Шумахер се събуди от комата на 16 юни след тежка черепна травма при ски инцидент във френските Алпи в края на декември 2013 година. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Разследването на скандала около бившия шампион във Формула 1 установи, че швейцарска транспортна фирма е откраднала документите за състоянието на Михаел Шумахер.

Причината за разследването е, че преди две седмици семейството на Шумахер предупреди, че са изчезнали медицински документи за състоянието на пилота, който изпадна в кома след тежък инцидент. След това някой се опита да продаде документите на медиите за 50 хиляди евро, предаде Нова телевизия.

Първите заподозрени от полицията бяха хора от екипите на Бърза помощ, превозили Шумахер от болницата в Гренобъл до клиника в Лозана. Впоследствие се оказало, че предложението за продажба на документите е дошло от айпи адрес на компютър в Швейцария. Той е в офисите на фирма за наемане на хеликоптери.

Фирмата не е била използвана за превозването на Михаел Шумахер, но семейството му е преговаряло с тях.

Михаел Шумахер се събуди от комата на 16 юни след тежка черепна травма при ски инцидент във френските Алпи в края на декември 2013 година.

#Михаел Шумахер #Шумахер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници