ЦСКА взе двама нови нападатели

ЦСКА взе двама нови нападатели
Орелиен е една от надеждите на ЦСКА. Снимка: cska.bg
A A+ A++ A

ЦСКА привлече двама нови футболисти. "Червените" се подсилиха с нападателите Луис Соарес от Капо Верде и Орелиен Жоахим от Люксембург, съобщи официалната страница на клуба.

Роденият в Кабо Верде Луйс Соарес подписа договор с ЦСКА за две години. Нападателят е на 28 г., а за последно се е състезавал за кипърския Омония (Никозия). Соарес има 10 мача и 1 гол за националния отбор на Капо Верде, а заплатата която ще получава в ЦСКА е в размер на 15 хил. лв.

Другия нов футболист е Орелиен Жоахим от Люксембург. Той е също на 28 г. и подписа договор с ЦСКА за една година със заплата от 15 хил. лв. За последно Жоахим е играл за холандския Ваалвайк, а за националния отбор на Люксембург е отбелязал 6 гола в 50 мача.

Преди това столичани взеха още шест нови играчи. Това са Маркиньос, който идва от Локомотив (София), дуото от Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев и Мартин Камбуров, Еденилсон Бергонси от Черно море, Сендрино Мисиджан (Спарта Ротердам) и Кристиан Супусепа (АДО Ден Хааг).

Официалното представяне на ЦСКА за новия сезон ще е следващата събота, 12 юли, в контролна среща срещу Берое на стадион "Българска Армия". Тогава "армейците" ще покажат и новите си попълнения пред публиката.

#ЦСКА #Люксембург

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници