Борисов предвижда: Номинират Станишев за еврокомисар в следващите дни

Борисов предвижда: Номинират Станишев за еврокомисар в следващите дни
Борисов е убеден, че в следващите дни ще номинират Станишев за еврокомисар. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви пред журналисти в парламента в петък нова информация за председателя на БСП.

„Сега разбирам, че ще номинират Сергей Станишев за еврокомисар в следващите дни“, съобщи Борисов. Попитан откъде е получил тази информация, той отговори: „Искате ли да се обзаложим?“.

Припомняме, че по-рано в петък ГЕРБ бойкотира заседанието на парламента. „Аз вече два пъти участвам в разговори, където уж се разбираме всичко. На другия ден – 20 нови закона от БСП, главен секретар за следващите 5 години, съпругата на съдията от 2015 г. назначена, Сметни палати, обществени поръчки. Безпардонна работа“, констатира Борисов.

По думите му „агонията“ продължава вече 1 година. „Няма система, която вече да не е разрушена. Здравна каса – половин милиард, болниците – половин милиард, митници и данъчни – на минус 800 милиона. Фонд „Земеделие“ – корупция, за Министерство на земеделието – корупция“, допълни Бойко Борисов.

Според него без „Атака“ това правителство не би могло да работи една година. „Съсипаха държавата и в тази срамна коалиция докараха всичко дотук. Какво да направим ние? Аз не съм премиер“, добави лидерът на ГЕРБ.

Следващото заседание на парламента ще бъде в сряда. По-рано, на влизане в Народно събрание, Миков обяви, че по-ранна дата за избори зависи от оставката на правителството и от президента.

Припомняме, че в четвъртък от ГЕРБ обявиха, че напускат парламента и няма да участват в работата на Народното събрание, докато не бъде внесена оставката на кабинета на Пламен Орешарски.

#Сергей Станишев #Бойко Борисов #ГЕРБ #Пламен Орешарски #Атака #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници