Андрей Ковачев обобщи приоритетите на италианското председателство на ЕС

Андрей Ковачев обобщи приоритетите на италианското председателство на ЕС
„Младежката безработица, нови правила спрямо бежанците и имигрантите, и енергийният съюз са сред приоритетите на новото италианско председателство на ЕС“, каза евродепутатът Андрей Ковачев. Снимка: www.andrey-kovatchev.eu
A A+ A++ A

„Младежката безработица, нови правила спрямо бежанците и имигрантите, и енергийният съюз са сред приоритетите на новото италианско председателство на ЕС“, каза евродепутатът Андрей Ковачев. Преизбраният председател Мартин Шулц също е представил своите виждания за законодателната дейност на ЕП за следващите две години и половина.

„Те се припокриват с приоритетите на председателството на ЕС, а именно младежка безработица, намаляване на неравенството на страните-членки и между различни групи в обществата. Реформа в банковите институции, споразумението със САЩ, завършването на дигиталния пазар и дигиталните права на гражданите в 21 век.

Справедливост за хората и икономическите играчи в нашия единен пазар, който трябва да бъде завършен във всичките си сфери. Енергийната политика, независимост от един източник и борба с климатичните промени са също сред приоритетите“, обясни Ковачев.

#Андрей Ковачев #ЕС #САЩ #Ковачев #играчи #политика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Брюксел
Последно от Брюксел

Всички новини от Брюксел »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници